Trög dag...

Idag har det varit en sån där trög dag, jag vaknade kl.12:10 idag och orkade inte hitta på nåt, vi kvart över ett drog mamma till sjukhuste för att träffa ortopeden för att få veta om hon får ta bort gipsen. vid 14:20 ringer hon mig och berättar att hon inte har kvar gipsen=)

Igår var det en rolig dag, jag, Mimmi, Natta, Seth, David och Johan åkte upp till stockholm för att handla =) Först gick vi till Top street wear, ett av mina favvo butiker<3hade bara lust att stanna där för alltid för de har så grymt snygga kläder där<3
Och sen gick vi till buttericks för att Seth skulle handla fejk blod och sår=) hehe...det var fullt med folk i affärn =)
Sen gick vi till din sko och stadium och killarna valde att ta rulltrapporna åt andra hållet och jag,Natta och Mimmi tog de från samma håll vi kom från. Sen går vi tjejer till plattan och sitter där och väntar på killarna ;) När killarna kom gick vi till mcdonalds för att Natta och Seth skulle käka, Men jag och mimmi gick till Punktshop och kollade och sen till Ohio,stadium,guldfynd och sen tillbaka till mcdonalds. Seth hade dragit av sig sin t-shirt för att David var duktig nog att trycka på coca cola flaskan när Seth drack, så han fick coca cola över sig XD smartisar XD Sen drog vi till rio<3 och hitta massa Tokio Hotel kläder,flaggor och väskor. efter det gick vi till rockzone och kärlek på den affärn med<3 hittade Tokio Hotel keps och en mega vacker väska med Bill på<33 Sen gick vi till H&M för jag skulle köpa leggins men de hade inte såna som jag ville ha =( När vi gick ut från H&M vart Natta och de andra trötta på att gå omkring, så de åkte hem, men jag och Mimmi stannade kvar och sprang och letade efter blue fox =) hehe...jag hittade de leggins jag ville ha, men då fick jag besluts ångest och det slutade med att jag inte köpte några eftersom jag inte skulle använda de. Så jag och Mimmi gick till de andra affärerna vi hittade på vägenb ner till blue fox, vilket var sko uno,black moon, in&fin. Men det slutade med att vi gick tillbaka till rockzone fast vi hade ingen tur med vädret det regnade som tusan, men jag handlade iallafall=)

yey...Det blev en Tokio Hotel kudde

Och en Tokio Hotel filt


Mega mys<3

Fast nu håller Mimmi på att bli förkyld stackar<33 Bli inte förkyld nu till Simple Plan konserten Mimmi<3

Ewiie är här men hon ska snart dra på fest =) och på fredag åker hon till Polen =)=( me is going to miss her<33

Nu ska jag nog lägga mig i soffan med men TH filt och kudde och kolla på Tokio Hotel dvd:erna<33

pusspuss

Btw, så är jag med och tävlar om biljetter till Tokio hotels fanparty, hoppas jag får några då bryr jag mig inte om att jag hoppar på krykor!!;D
pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0